fbpx

TAPA BISTROT 

ENRICO CROATTI | Chef de cuisine and Gastronomic Director

LUCA PILIA | Sous Chef

LUCA MONTANARO | Maître

Enrico Croatti| Chef di cucina

Luca Pilia | Secondo Chef

Luca Montanaro | Responsabile di sala

Our bread is made with mother yeast by the artisans of CROSTA | cover charge 2.00

Some raw materials are subject to blast chilling procedures pursuant to haccp’s reg. 852/04, while other products might be frozen based on market’s availability. For any further information on substances and allergens, it is possible to consult the further information on substances and allergens, it is possible to consult the documentation provided by the serving staff upon request.

Servizio del pane con lievito madre prodotto dagli artigiani di CROSTA / Coperto 2.00

Alcune materie prime vengono sottoposte ad abbattimento rapido di temperatura ai sensi del reg. 852/04 del manuale haccp,
mentre altri prodotti potrebbero essere surgelati o congelati all’origine secondo la disponibilità del mercato. Per qualsiasi
informazione su sostanze e allergeni è possibile consultare la documentazione che verrà fornita, a richiesta, dal personale in
servizio.